Un gand

Nu stiu ce vreau de la viata,dar stiu ca nu vreau sa mint viata.

Asa cum iubesc copil nascut din mine,asa iubesc si copiii viitorului meu sange,oriunde voi fi.
Acesta este respectul pt natura si viata.

"Cu timpul inveti ca a scuza e ceva ce poate face oricine,
dar ca a ierta, asta doar sufletele cu adevarat mari o pot face."

"Nu judeca . Oricine este doar el însusi . "

Asta-i frumusetea inteligentei: ca nici unul nu se cere a fi ca altul, fiind in acelasi timp apropiati.

"În mijlocul teoremelor şi ecuaţiilor, nu uitaţi omul!"

"Scopul vietii nu are nici o legatura cu ceea ce obtii tu de la ea,ci are de-a face numai cu ceea ce pui tu in ea."

Cand cutez sa privesc in jurul meu sa vad iubirea,invatasem deja iubirea de la mine insami.

Pentru a vedea proprietatile lucrurilor nevazute,
pastreaza-ti capacitatea de a trai paralel prin simtire si ratiune in acelasi moment de viziune.

"La preţul zilei se vând conştiinţele şi sunt cumpărate sentimentele. Diferenţa de preţ nu înseamnă şi diferenţă de calitate."

Viziune larga asupra vietii din mine- asta-i fericirea mea.






marți, 11 ianuarie 2011

ce barbat nu vrea EA...

 daca o exista acesta...sau doar intruchiparea lui.
-nu vrea o jumatate sau o pereche
-nu vrea un insatisfacut,dar nici un prea satisfacut
-un palavragiu,dar nici contrariul
-nu doreste un barbat plin de ornamente caracteriale inutile 
-uita iute de cel ezitant, in toate cele ce pe Ea o satisfac... dar si de cei neclintiti din tampenii pasagere.
-nu poate iubi un manipulator,in cel mai acceptabil caz...acesta poate fi doar o sursa de amuzament pt Ea, printre goluri de sentimente...pana se ingroasa gluma sau obrazul aluia.
-nu doreste in nici un caz barbatul bland ca un miel,care la cel mai important si sincer lucru din viata ei...se dovedeste a fi un barbat plin de sentimente ostile.
-nu vrea un ucigas de sentimente veridice,dar ea ar ucide cu o naturalete incredibila iluzii.
-NU iubeste barbatul cu limbaj de lemn,gol de emotii vibrante in exprimare.
-barbatilor care le e frica de o femeie,de Ea... dar care o doresc ca pe fructul interzis...le va oferii orice...dar numai fructul oprit nu(femeia poseda orice posibilitate)...asa,in ciuda fricii...caci nu ii place sa creada in ea,in frica,inca o generatie in plus(generatia ei).
-nu sta mult in preajma celui plin de ascunzisuri, non-receptivului sau respingatorului de naturalete.
-nu va crede niciodata pe barbatul ce se va declara terminat,sfarsit,doborat de viata...pe acesta Ea il va stresa cu tupeu...deoarece femeia stie ca barbatii nu se pricep si vor afisa intotdeauna un sfarsit neconvingator/neclar...de obicei acestia sunt barbatii cei mai pretentiosi in privinta ei...dar asa de ascunsi in aceasta,incat si ei uita de propriile pretentii.Ea nu pune niciodata baza in pretentiile pur masculine...iar de ale ei se indoieste deseori.
-se simte incomoda in prezenta barbatului ce afiseaza o exagerare nefondata in cersitul fizicului ei,deoarece ea isi considera corpul un dar impodobit prin sufletul ei.
-dar nici nu se va impaca cu cei ce-si prezinta ca o prima abordare lupta de a o castiga...caci Ea isi apartine doar ei insesi...atunci acel barbat se lupta cu ea sau ce?acestia de obicei pleaca singuri(fara eforturi suplimentare din partea ei), cu orgoliul(sau cum se zice?) intre picioare facand confuzia:asta se da greu de cucerit...,etc.
-nu-l doreste in pat,decat o data pe luna pe cel ce doreste excitare la comanda sau cel ce nu vede echilibrul in stimularea erotica.in nici un caz nu vrea mancaciosi de activari si reactivari sexuale...papusi.
-barbatul ce foloseste dominarea a ambelor sexe si magnetismul lor cu motivarea posesiei...am luat jucaria si nu o mai dau inapoi...copil,ce sa-i faci...acesta va cunoaste femeia fulger...mai variata si rapida decat fulgerul.Ea il va avertiza:fuuugi.. sa nu te arzi(eh grijulie,isi duce rostul de mama pana la capat de viata...o mama se dezvata greu din a fi mama...pt asta s-a nascut,nu?).
-Ea cunoaste fricile masculine...si frica unui barbat de a iubi o femeie...e culmea culmilor din cel mai inventiv banc de prost gust.
-pot sa zic ca se plictiseste pana la urma de propria fascinatie care o are pt barbatul care cauta acul-comoara in carul cu fan.Ea ar zice:hai dragule,sa ne bucuram in fanul acesta abundent,si ne-om intepa noi in acul acela,daca ne bucuram cu infocare.cu toate ca ii zice, cu o satisfactie cu jumatati copilaresti si rautacioase,celui ce o abordeaza cu "hai fa-n fan",asa:sa nu fi nesimtit ca prin fan e pus de la Cel de sus(special pt tine), un ac.
-se opreste plina de uimire si apoi pleaca din fata celui ce incepe sa o puna la tot felul de incercari, fara ca macar sa o cunoasca prea bine.Ea stie ca acesta forteaza venirea intimitatii,pt. regasirea mamicii.
-Ea stie ca nu are nimic de pierdut in viata,iar barbatul ce ii sugereaza ca ea risca sa piarda daca...nu stiu ce...se va arata mincinos...pt ca Ea ce a crezut pierdut, cand era mica fetita si a avut primul cosmar de pierdere,a regasit demult...o jumatate din EA,incurajata din adolescenta,sa creada ca ii lipseste.
-iar perechea,pana sa apara,o gaseste tot EA in EA prin propria exprimare sufleteasca.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte interesant!
Paradoxal, îmi vine să spun că adevărul s-ar găsi în ultima frază, însă prefer să cred că există cu adevărat un alterego de gen masculin. Şi uite, în nemernicia mea, merg mai departe şi afirm: EL există şi l-am găsit, deşi fizic încă mai suntem distali.
Acel alterego masculin e întrupat şi este o entitate cu care mă aflu în echilibru dinamic. EL devine permanent ceea ce iubesc, îmi place, doresc în fiecare clipă, aşa cum şi eu reprezint pentru el ceea ce iubeşte, îi place şi doreşte în fiecare clipă. E uluitor cum simte punctual ceea ce sunt la momentul x şi se transformă firesc, devine pe loc mon autre, adică tot ce e necesar pentru a păstra viu focul complementarităţii, al atracţiei mai presus de logică, de înţelesuri comune, de orice!
:)

Anonim spunea...

"si frica unui barbat de a iubi o femeie...e culmea culmilor din cel mai inventiv banc de prost gust."

Asta e cea mai tare.

Toteu spunea...

of,Blue Freedom...scrisesem mult...dar am sters dintr-o mica eroare.eu uit tot...ce vine din acel punct,dupa ce primesc si exprim.dar nu-i bai,ca totul ramane acolo.la noapte voi reface un raspuns,si sigur vor fi elemente noi.

Toteu spunea...

Da,Lorelei...caci e in contradictie cu dorinta lor.Dar in neputinta-ei isi aplica aceste cuvinte:de ceea ce ti-e frica,nu scapi.Dar exista riscuri aici,eliberarea din dorinta si opunerea rezistentei in fata acestui fapt.

Toteu spunea...

Blue Freedom-pai ultima fraza e de ajutor celor care stiu ca privindu-si propria exprimare,asa vor recunoaste pe el/ea.
tu esti iubirea,El devine.El este un tu care ai fi vrut sa devii,si asa va ramane el,permanent, pana in momentul cand vei recunoaste cu intregul ca tu esti iubire.Ma bucur pt tine ca esti impreuna cu El.

Anonim spunea...

:)
Şi eu mă bucur că e cu mine.

Toteu spunea...

bucura-te de aceasta libertate cat e...:cand e liber de a fi cu tine.

Joker spunea...

"-nu poate iubi un manipulator,in cel mai acceptabil caz...acesta poate fi doar o sursa de amuzament pt Ea, printre goluri de sentimente...pana se ingroasa gluma sau obrazul aluia."
Wrong.
Ba il iubeste ca ARE!
Daca te referi la iubirea-exceptie atunci da.
Dar, noi insa vorbim aici de cum iubeste femeia. General, majoritar.
Iubeste manipulatorul. Normal ca nu-l iubeste, daca nu stie sa faca bani...sau s-o minta frumos

Joker spunea...

"-nu vrea un ucigas de sentimente veridice,dar ea ar ucide cu o naturalete incredibila iluzii."
?
Pai ucigas se va dovedi. Fara sa vrea sau sa vrea dar fara sa-si de-a seama.:)
Ea?
Asta e menirea ei. Barbatul sa creeze iluzii, femeia sa le omoare
:))

Toteu spunea...

Joker-hai sa ma prefac ca am inteles putin/neclar si sa vedem ce da:el ARE ce manipula,cu instrumentele lui face instrumentele ei,varza-aici pare mai mult o lupta cu el insusi,caci oricum aceasta femeie e "varza murata",inainte ca el sa o fi cunoscut-o.pastrarea aceasta pt. printul viselor,seamana mai mult a lene...si normal ca apar conchistadori de terenuri pustiite,parasite.deci,aceasta femeie iubeste doar imaginea de nepustiu.
Femeia iubire-exceptie...nu respinge nici un fel de personalitate masculina,dar intelegi ca iubirea ei,nu sta in personalitatea aceluia.

Am mai discutat noi,despre aceasta sursa ucigatoare,despre ucidere...dar foarte putin.Ea topeste iluzia distrugerii de sentimente.Tine-te in contact cu mine prin aceste cai,blogurile...si ai sa observi ca eu sunt proba vie.
Femeia cand ajunge la finalizarea rostului ei,va realiza ca barbatul e perfect,fara nici un efort din partea ei.Femeia nu/si da seama ca ea e permanent in iubire,ca ea e Iubire...si crede ca are tot timpul ceva de facut.Femeia e iubire fireasca,iar barbatul e perfectiunea IUBIRII.

Joker spunea...

"Femeia e iubire fireasca,iar barbatul e perfectiunea IUBIRII."
?
Sa inteleg ca esti Foarte pozitiva?:)
Inteleg, ce ai scris.
Mai raman insa:actiunea, privirea, intelegerea, nivelarea asperitatilor
si ajutorul reciproc entuziast al sexului:))
adica:sa cada armonios pe mangaieri, excitari potrivite si eventual orgasme simultane:))

Toteu spunea...

pai poate fi vorba tot de o intruchipare,de aceea sesizezi o unda pozitiva.tu ce vezi la tine,daca nu sunt prea indiscreta:perfectiune sau intruchipare?esti liber sa raspunzi si evaziv.
deci intelegi,de ce nu ma gasesc in opozitie cu ideile tale?caci e vorba de expresia materiala ce femeia o reuseste doar prin barbat...de unde vine si vorba aceea de coasta lui Adam.
:))orgasme simultane...pai eu am o idee contrara,totusi...in iubire nimic nu se incheie ci se reanoieste fara finalizare- simultana sau nu.sti ca am mai vorbit de prezenta activa si punctualitate.o marcare a prezentei...in apropierea celuilalt.dar chestia e,unde isi arunca unul altuia privirea...simultan si neantarziat,nu stiu...majoritatea o fac prin fandari,stradanii.

Joker spunea...

Cred ca tendinta spre perfectiune si nu intruchipare. Despre coasta, asta e o chestiune ce va tine perpetuu de conditii, nu de obligativitate.
Stiu ca ma simti, de aceea nu ai cum sa fi in opozitie. Pe nuante nu cadem noi:)
O idee contrara?:))
interesant. adica cand tu, cand el. Dap:)
Asa este, totul se reinnoieste in iubire!
Asa este:)
prin fandari si prin stradanii frumos punctat, te imbratisez

Toteu spunea...

hai sa zic si ceva pe scurt acum.avem falsa impresie ca exista mai multe iubiri.exista doar o Iubire,iar asta putem vedea doar in doi la puterea unu.
cand eu cand el,pt reanoire...asta am spus,de readusesem iar vorba de punctualitate.deci in comentariul meu e o singura idee,aduna pe faras totul si baga mai departe,fa legaturi intre propozitii.ok?
si eu te imbratisez,Joker.

pheideas spunea...

Postarea ta seamana putin a manual de instructiuni. N-ar fi bai daca oamenii ar avea asa ceva. Cum se scrie manualul ? Pai la om se testeaza in diferite imprejurari.
Pana la urma, ce cauti, om sau fier de calcat ? :))
Eu as lasa toate instructiunile de la capitolul "vreau sa fie asa", si as scrie doar una: sa accepte, sa iubeasca si sa nu doreasca sa schimbe. :)

Joker spunea...

Tare:))

Toteu spunea...

scuze ca nu mai raspund si la alte mesaje,ma duc sa dorm...imi venise doar sa spun inca ceva .
Joker-iubirea nu are perfectiune,ea se are doar pe ea.materializarea ei se afla prin barbat...pt ca el e incercarea,sau bai bine zis darul Celui de sus de intruchipare a perfectiunii.
hai sa mai despic:femeia e Sentiment-barbatul e Perfectiune.ce se intampla, in imbinarea sentimentului cu perfectiunea?...

Toteu spunea...

pheideas-sa o iau superficial:am zis ca nu vreau,asa ca se subantelege...nu caut.si asta e valabil si pt contrariul celor descrise in text...nu caut nici cele contrare.
si acum sa spun mai clar:"Nu stiu ce vreau de la viata,dar stiu ca nu vreau sa mint viata."-cuvintele ce reprezinta acest blog...le poti gasi in orice exprim eu...si nu doar ma stradui,ci raman centrata.asa ca joaca-te:nu stiu ce vreau de la un barbat,dar stiu ca nu vreau sa mint viata.pt mine,este o facilitare,venita din nesperat.
in privinta acelei senzatii:vreau manualul...e ceva normal,este o atentionare.dar mereu si longeviv, ca senzatie...ajunge la lene in functionarea stimulentelor gandirii.

Da mai departe

“Binecuvântată fie această zi, fie ca eu să o fac specială în vreun fel.
Binecuvântată fie viaţa mea, fie ca eu să o tratez cu dragoste şi atentie.
Binecuvântaţi să fie toţi oamenii, fie ca eu să văd bunătatea în fiecare.
Binecuvântată fie natura, fie ca eu să îi observ frumuseţea şi minunăţiile.
Binecuvântat fie adevărul, fie ca el să-mi fie mereu cel mai bun prieten.”

"Vino, Doamne al meu, Tu, pe Care Te-a dorit şi te doreşte ticălosul meu suflet!
Vino, Cel ce Tu Însuţi Te-ai făcut dorinţă întru mine şi m-ai făcut a Te dori pe Tine,
Cel cu totul neapropiat. Vino, bucuria mea cea neîncetată şi desfătarea şi slava.
Vino, suflarea mea, viaţa mea, mângâierea sufletului meu. Fă-Te cu mine un duh,
Preabunule Stăpâne, fără de amestecare, fără de mutare, fără de schimbare, Dumnezeule
cel peste toate.

Fă-Te mie toate întru toate, hrană negrăită şi cu totul nemistuită, care de-a pururea
se revarsă în buzele sufletului meu şi curge ca un izvor în inima mea,
îmbrăcăminte care străluceşte şi cu totul arde pe draci,
curăţire care mă spală pe mine prin nestricăcioase şi sfinte lacrimi,
pe care venirea Ta le dăruieşte celor către care vine.
Fă-Te mie, Doamne, lumină neînserată şi soare neapus,
în tot locul strălucindu-mă pe mine, Cela ce nu Te întorci dinspre nimeni,
ca să nu ne acoperim cu întunericul păcatelor noastre, nevoind a veni către Tine.

Depărtează de la mine, Doamne, toată înălţarea cea pierzătoare şi-mi dă mie, Doamne,
înţelepţirea desăvârşită a ochilor. Pune limbii mele frâu. Arată urechile mele bine
supuse sfintelor Tale porunci. Dă-mi răbdare întru necazuri.
Înţelepţeşte şi întăreşte inima mea întru îndelungă-răbdare, întru milostivire,
întru dragoste, întru smerită cugetare, în pace către sine-mi şi către toţi,
întru întoarcere de la lenevia şi trândăvia dracilor, în care ca în nişte dulceţi
m-am desfătat. Dă-mi mie desluşire lămurită în gânduri, ca să aflu pe care dintre
ele se cade mai mult a le alege. Dă-mi mie să cunosc meşteşugirile diavolului şi
să mă lepăd de ele şi de el;şi cu totul să-mi tai voia mea şi să las cele ale mele
întru purtarea Ta de grijă,şi de acolo să nădăjduiesc folosul.

Căci la Tine este viaţa mea, lumina mea, mântuirea mea.Şi pe Tine Te binecuvântez
şi Te slăvesc şi Ţie mă închin, împreună şi Celui fără de început al Tău Părinte
şi Purcezător şi Celui de o veşnicie cu Tine şi de o fiinţă cu Tine al Lui Fiu,
totdeauna, acum şi pururea,şi în vecii vecilor. Amin."

Premiu